andwaw Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Mam problem zniknęła piątka pozostałe są i wchodzą dobrze, piątka wchodzi niby ale tylko czasem chrobotanie jak ruszam lewarkiem. A na pozostałych przy puszczaniu sprzęgła czy po zwolnieniu i dodaniu gazu coś jak szum ,cykniecie i jak moge to prosze o schemat skrzyni mam megane 1,6 16vbenzyna. Z góry dziekuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Dopiero co podobny temat był na forum, poszukaj trochę. Pewnie rozsypała się plastikowa tulejka regulująca mechanizm zmian biegów. http://megane.com.pl/topic/27882-nie-mozna-wrzucic-5-biegu/page__p__221849#entry221849 P.S. Kolega zaraz dostanie paseczek za niedostosowywanie się do reguł forum, tym bardziej że już raz blokowani Tobie temat i przekierowywano cię do odpowiedniego tematu. Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andwaw Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Tak temat podobny tylko ze u mnie coś się wyraźnie zadziało w skrzyni i tam teraz jak na zimnym odpalę to słychać pisk ,a jak wcisnę sprzęgło to pisk ustaje a biegi nadal tylko cztery. Edytowane 26 Grudnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Wiesz jeszcze się nikt z rentgenem w oczach nie urodził. Wydobyć skrzynię i rozebrać ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi