ciki Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Witam Nadszedł czas rozstania się z moją Megi. Szukam czegoś większego rodzinnego samochodu wybór padł na Lagune II ph2 z silnikiem 2.0dci mam jedną na oku wydaje się być uczciwa tyle ile mogłem sam sprawdziłem to też wygląda dobrze. Mam nr VIN proszę was o rozkodowanie go i wrzucenie to co na temat tego samochodu mów Renault Nr VIN: VF1KG4TB635111438 Dodano: 06 sty 2015 - 14:55 Jest ktoś mi w stanie pomudz pomóc?? Czy już nie ma możliwości weryfikacji Edytowane 6 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 A co za problem zarejestrować się na stronie renault i tam podać VIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciki Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dzięki, o tym nie pomyślałem :) Udało się, no to chyba czas na wycieczkę po Lalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi