mpp08 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Witam, zwracam się z prośbą o opinię na temat samochodu z poniższego ogłoszenia: http://olx.pl/oferta/renault-laguna-2-lift-CID5-ID6kc2n.html#3f54d13cf1;promoted zdjęcia w lepszej jakości znajdują się tutaj: http://otomoto.pl/renault-laguna-ii-fl-zadbany-C35381296.html Aktualnie posiadam Renault Megane I phII 1.9dCi i jestem z niego bardzo zadowolony. Już jakiś czas temu szukałem (pisałem też o tym na forum) Renault Megane II phII, ale po obejrzeniu kilku egzemplarzy były one w znacznie gorszym stanie niż moje aktualne auto i dałem sobie spokój. Tutaj cena nie jest najgorsza, wyposażenie bogate. Warto jechać obejrzeć? Czy ktoś swoim bystrym okiem zauważy poważne mankamenty na starcie? Pozdrawiam i z góry dziękuję za każdą opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Tył oraz lewy przód do sprawdzenia.Z resztą auto z Francji, więc musiało być uszkodzone no i jak mocno. Na jednym ze zdjęć są widoczne jakieś książeczki- można przecież zweryfikować wszystko w Tandemie koło Makro. I jeszcze jedno. Sprzedający dopuszcza zamianę, więc alb auto się sypie albo działa sławna opinia o królowj lawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpp08 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Jakoś powoli zaczynam tracić nadzieję na zakup fajnego auta Renault w tej cenie... Już oglądałem ok. 10 aut i naprawdę stan większości z nich był tragiczny, tzn. okropne zużycie w środku, różne lampy przednie, każda szyba inna itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 ja zrobiłem taką samą przesiadkę z megany I dCi na lagunę II liftback, też 1,9 dCi i jak najbardziej jest to przepaść jeśli chodzi o jazdę, komfort itp, ale ta laguna, którą wstawiłeś to wg mnie straszna bieda :( Nie dość, że widać po niej zmęczenie wnętrza, to wyposażenie jest słabe jak na lagunę. Czy ma 8 poduszek - wątpię, ale trzeba by to sprawdzić po VINie. Na liczniku świeci kluczyk od serwisu - do sprawdzenia. Cena też jest mocno podejrzana. Wczoraj z ciekawości przeglądałem lalki po lifcie (głównie kombi) i w tych pieniądzach ciężko będzie znaleźć coś sensownego nawet ściągniętego z zachodu bez opłat. Ja bym tego bidula odpuścił, jednak sam byłem super zadowolony z Laguny II FL z 1,9 110KM. Fakt, że mocy trochę mało jak na taką budę, ale jak trzeba było to 190 na autostradzie pojechała. Pocieszeniem jest fakt, że 110KM to to samo co 130, więc można wrzucić program i będzie się lepiej jeździło. Ja bym szukał egzemplarza lepiej wyposażonego. Sam nie kupiłem wypasu, ale nawigacja była, bluetooth, ręczny elektryczny i jeszcze jakieś bajery. Z tego co wiem, właściciel który ją ode mnie kupił nadal jest zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyk66 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Kolego, rzucasz się na bardzo awaryjne auto. Poczytaj w necie opinie, to ci przejdzie... Edytowane 16 Stycznia 2015 przez aston76 Zatwierdziłem.Aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi