locutus Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witam kupiłem sobie za radą osób z tego forum coś takiego Jaki program do telefonu czy też tableta z androidem polecacie? Ja testuję Pistion i OBD Car Doctor. Jednak za dużo to tam danych nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shu90 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Torque Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyk66 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ja mam Car Doctor i wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Falcon Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 jak kolega wyżej napisał + scan master lite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locutus Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Czy w Scenicu 2 mogę korekty wtryskiwaczy sprawdzić czy tylko podstawowe informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 W jakim roczniku i jakim silniku? 1,9dci i 2,0dci śmiało tak. 1,5 już niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locutus Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 1,9 dci 2004. Co ciekawe pokazuje mi na wyłączonym silniku temperaturę zasysanego powietrza 10 stopni a na dworze jest 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Podłączyłem dzisiaj do Megany taki interfejs http://www.aliexpress.com/snapshot/6468291728.html?orderId=65610913261954 i w Torque łączy mi się tylko na zapalonym silniku. Wciśnięcie Start bez zapalania auta nic nie daje. Da się to jakoś obejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufo23 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 musisz trzymać przycisk start z kartą w slocie przez co najmniej 10 sekund, lub też wcisnąć start normalnie i w tym samym czasie puścić (uprzednio wciśnięte) sprzęgło, rozrusznik stanie i masz co chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Dzięki za poradę, będę się dzisiaj bawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi