kapral1980 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witam Mam problem z zamontowaniem oryginalnego radia w mojej Megane I phI. Poprzedni właściciel założył jakieś nieoryginalne i chyba usunął część mocującą seryjne radio. Ja chcę mieć takie jak dała fabryka i tu pojawia się problem, otwór jest za duży i nie można zatrzasnąć radyjka. Wydaję mi się, że brakuje takiego plastiku: Jeżeli ktoś posiada coś takiego i jest mu zbędne to chętnie przygarnę. Na wiadomym serwisie nie znalazłem niestety nic podobnego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasfenix Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Mam takie ustrojstwo. Zostało mi po wymianie mojego graja. Oryginalna, w 100% sprawna ramka, nie połamana. Cena dycha + przesyłka. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi