szklasty Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Da się programowo ustalić wolne obroty? Chciałbym 900 przy których mój silnik lepiej pracuje, teraz mam ok. 800. Edytowane 16 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmanager Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Dopisuje się do pytania, nie będzie takiej funkcji w komputerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Nie widziałem nigdzie opcji regulacji obrotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmanager Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 hmm, kolega w toyocie mógł ustawić sobie obroty minimalne (jałowe) w komputerze właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 A wydawało mi się iż mówimy o renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek79 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ja też chętnie dopiszę się do pytania, bo sam szukam takich informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi