Cmikus Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Ta dziura niewiadomego pochodzenia a powiedzcie mi meganomaniacy jest analogiczna wersja do mI phI z takimi tylnymi polaczonymi dywanikami do hb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robercik Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Może ta dziura wykrojona jest dookoła ogranicznika pedału przyspieszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 robercik, raczej nie bedzie, bo Scenic ma plaska podloge z tylu, a normalna megana nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Może ta dziura wykrojona jest dookoła ogranicznika pedału przyspieszenia? Dokładnie tak jak mówisz. Gumowe są krótsze i też mają lekkie wycięcie, te są dłuższe i stąd ta dziura. U mnie jak się dywanik podsunie to nie ma jazdy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi