Radzio668 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Panowie i "Panie".. Mam problem z z ustawieniem (zmianą) zegarka w Renault Traffic. Posiadam takie Radio i taki wyświetlacz jak na zdj. Jak zmienić godzinę na tym wyświetlaczu (informacje z Radia/Godzina/temperatura) nad Radiem? Mój zegarek jest przestawiony cały czas o ponad godzinę do przodu. Nie ma tam żadnych przycisków do zmiany godziny itp. Jest ktoś kto pomoże? Jak to zrobić? Edytowane 11 Lutego 2015 przez Radzio668 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekfran Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Cześć. Jeśli chodzi o ustawienie zegara to radio nie ma nic do rzeczy, pod wyświetlaczem na płaskim powinny być dwa przyciski, z lewej-godziny a z prawej minuty. Na zdjęciu widać że coś tam jest, włącz stacyjkę i szukaj, pozdrawiam. Edytowane 14 Lutego 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Tutaj Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medi Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) Też miałem ten problem dobrze znaleźć pomoc, pozdrawiam;) ______________ Zamówiono tabletki na odchudzanie sprawdzone ;> Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez medi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi