sandra-122 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Cześć !! Potrzebuje opis lub jakiś zdjęć ustawienia rozrządu w meganie. Najlepiej żeby ktoś umieścił je dzisiaj!!! Dziękuje z góry za jakąkolwiek pomoc :( :) :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 ftp://[email protected]/Manuale/M...goszcz%20WK%A3/ Tutaj powinno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandra-122 Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Nic mi sie nie chce otworzyć na tej stronie :( :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 mam nadzieję że chodzi ci o te informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandra-122 Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Jednak to nie to :( Chodzi mi oz zwykła megane nie 16. To co mi przesłałeś jest tam pokazany rysunek ale tam nie powinno być rolki po środku/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 to jest do silnika 1,6 e 8 zaworowego (przy 16 są 2 duże koła zębate w górnej części) ta rolka pośrodku z lewej to pompa wody ta z prawej to napinacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandra-122 Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ok'' już wszystko jasne. Bardzo mi pomogłeś!!!!!!!! Dziękuje Ci bardzo i temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi