Maniek Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Chciałem zaczerpnąc Waszego zdania na temat lamp tylnych lexusów do Megane II? Co Wy o tym sądzicie? Ostatnio pojawiło się wiele takich modeli - lustrzane, czarne, diodowe? Ciekaw jestem Waszych opini. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 g*#%o... jak dla mnie te ktore sa do MII to tak wygladaja, widzialem pare razy, lustra i czarne :/ "nieeeee" (ale to moja opinia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Przyznam uczciwie że mi też się to nie podoba. Białe powinny być z przodu auta z tyłu mogą być diodowe ale klosze czerwone powinny być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Ja szukam do kombi jakichs tylnich lapm, ale nie lexusow, nie wiecie gdzie mozna zajrzec, bo nigdzie nie widzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 ja widzialem tylko do RMC i MII htb, przednie tylko do MI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Po sklepach musiałbyś pochodzić, albo wybrać się na giełdę - tam napewno dostaniesz bez problemów i cenę również możesz utargować. Polecam giełdę w Gliwicach - duży obszar i dużo stoisk z częściami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Do Grandtoura nie ma lexsusow a mi sie bardziej podobaja lampy z megany po liftingu tylko ze nie moge nigdzie ich wmiare tanio dostac:( bo te co teraz mam w meganie grandtour 2004 sa takie nijakie a te z nowej ozywiaja tyl auta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 to fakt! sam u siebie tez bym tylne podmienil na nowe. co jakis czas patrze na alledrogo, ale jeszcze nie widzialem tych po lifcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 no ja tez bym chetnie tylne lampy wymienila, te od nowej II sa fajne, ale chyba wolalabym diodowe. Widzial ktos jak wygladaja diody w megance II? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 to fakt! sam u siebie tez bym tylne podmienil na nowe. co jakis czas patrze na alledrogo, ale jeszcze nie widzialem tych po lifcie. a czy beda pasowaly na 100% bo mi sie wydaje ze spód lampy ma troszke inny kształt, ale moze mi sie tylko wydaje bo nie przygladalem sie im zbyt dokladnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 [ciach!] Nie wiem jak wyglada sprawa z htb i sedanem ale do grandtoura na pewno pasuja nowe lampy [prosze nie cytowac 1:1 postu na ktory sie bezposrednio odpowiada DrNO] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Megi po drodze trzeba mieć szczęście aby spotkać diody. Częsciej widać lustrzane lexusy. Sam osobiście mam tylne lampki po face liftingu i prawdę mówiąc ładniejsze są :) Nie to abym się chwalił oczywiście Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 cale auto po liftingu?? czy dokupiles lampy tylne z phII do phI??? to sie oczywiscie wiaze z moim poprzednim pytaniem bo tez sie nad tymi lampami zastanawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Maniek, jakies zdjecia?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Mam całe autko po liftingu. Jest ono kupione w czerwcu 2006 r. Niestety nie mam fotek swojego brudasa, ale w przyszłym tygodniu zrobię mu sesję to wrzucę na forum W sumie troszkę się zmienił - choćby podświetlenie na konsoli :) Tu jest foto - jedno z wakacji (coś tam widać :)) http://img48.imageshack.us/my.php?image=dsc00025gp6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi