Prezes Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Nie jestem jednak w stanie zgodzić sie z wypowiedziami nieprawdziwymi, takimi , ktore innych wprowadzają w błąd, bo jest to wyjątkowo nieuczciwe. I tu się zgadzamy w 100 % ale w tym temacie jest pewna dowolność. Jesli jest spełnione to co powyżej w przepisach i są na to legalne papiery a najlepiej z firmy, która nam to zrobiła i ma na to stosowne uprawnienia to jest to legalne. Ja bym poszedł nawet dalej - sam bym to zrobił (nie zrobię bo mi się nie podoba takie coś) nabywając folię w stosownej firmie coby zdobyć pieczątkę na papierku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 a co do calej "rozmowy" jest calkowicie "offtopic", z dniem jutrzejszym, posty z dyskusji zostana przeniesione na forum ogolne, do osobnego tematu, ktory zostanie zamkniety. bedzie tam "wisial" jako przestroga dla innych i udokumentowanie poczynionych krokow. ten watek albo zostanie zamkniety, albo wroci do tematu poczatkowego. uzytkownik janksz dostal ostrzezenie, jak na razie jedno. oby tak zostalo! [po uzgodnieniach z reszta administracji, jak napisalem, tak i sie stalo. DrNO] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi