MaGnezz Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 http://www.autokrata.pl/ogien/528/starzy_m...zowie_nie_zyja/ Respect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Ku pamięci - pamiętam ostatnie - oglądałem wtedy w TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Powinien to zobaczyć każdy, ku pamięci i przestrodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Wiesz nie dla każdego się to nadaje i ku jakiej przestrodze ? - oni nie robili tego na drogach tylko na specjalnych torach (czasami ulicznych) i wiedzieli na co się decydują. Chyba, że masz na myśli tych z F1, ale zapewniam cię, że oni mają tą świadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Sport,to sport a wyścigi F1 to bardzo duże ryzyko, uważam natomiast iż przydało by się aby każdy zobaczył, że nawet najlepsi nie zawsze wychodzą z tego cało. Ty jako moderator powinieneś mieć wpływ na kształt forum w tym stopniu, aby powstał może nowy dział odnoszący się do bezpiczeństwa jazdy a szczególnie do prędkości. Na forum są ludzie młodzi i starsi lecz każdy jest przekonany iż on jeździ najlepiej, najbezpieczniej, lecz gdy dopiero otrze się o śmierć zrozumie iż tak nie jest, wielu nie zrozumie tego nigdy. Myślę że przypomnienie o bezpieczeństwie na drodze nie jest stratą ani czasu ani miejsca, chyba że macie inne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Miło mi, że ktoś to rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Prezes, oj rozumie rozumie. Jak to napisał jaha - "otrze o śmierć". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Miło mi, że ktoś to rozumie Wydaje mi sie że wiekszość to rozumie, a jeżeli nie to trzeba przywołać z pamięci tego który jako pierwsze strzepał ośką Lancery i Subarki. Tak śp.janusz Kulig własnie Meganką z jednym napędem pokazał jak sie jeździ..... Ci zgineli na tarczy a on nie jak na kierowce i mistrza przystało....to daje do myślenia i jest ku przestrodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi