djvapo Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Co sądzicie o nowej konsoli środkowej nowego Espace IV ? Bo całość z boku przypomina mi starego dobrego Avantima z początku lat 2000-ych. Wiem że to nie forum Espace ale chyba można tu pisać o innych renówach, czy nie można ? Edytowane 29 Marca 2015 przez djvapo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Mi osobiście się podoba, jedne o co mogło by denerwować, to odciski palców na wyświetlaczu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabbou Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Jak dla mnie spoko, generalnie podoba mi się ostatnia stylistyka w Renault, wnętrza całkiem fajnie wyglądają. Zdecydowanie ciekawiej to wygląda moim zdaniem niż te daszki w Megane III - w Clio IV wbudowanie tego nieco niżej też jest ciekawym rozwiązaniem (i chyba wygodniejszym, bo łatwiej dosięgnąć wyświetlacza dotykowego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djvapo Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Właśnie co do daszku w megance III to im nie za bardzo wyszedł. Ale skoro ma być w niedługim czasie (podobno) megi IV to może będzie jakieś nowe rozwiązanie. Bardziej przemyślane pod względem komfortu i użyteczności. Szkoda że w tej nowej megi znowu będzie kolejnych nowych "udogodnień" których bez ASO się nie naprawi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Stylistycznie wygląda to słabo, zbyt mały ekran do rozmiarów obudowy, która na dodatek jest zbyt gruba (może na żywo zmienię zdanie) - w III generacji można było coś takiego zastosować, ale nie w 2015 roku. Ze zdjęć szpiegowskich wygląda, że Laguna IV dostanie to samo... oby nie Megane IV. Spójrzcie na spasowanie srebrnej ramki przy łączeniu - jakość montażu nadal wypada słabo. Edytowane 30 Marca 2015 przez kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jak już to to jest Espace V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi