Szpula Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Próbuję kupić klapkę wlewu paliwa do mojej Reni (Scenic I lipiec 1999 wąskie przednie lampy, a tylne przeciwmgłowe są po bokach tablicy rejestracyjnej). Na Alle są klapki, ale sprzedający ma opis " Klapka wlewu paliwa Renault Scenic I FL 99-03" Wygląda identycznie jak moja, ale sprzedawca mówi że to jest klapka PO LIFCIE. Może ja mam auto po lifcie? :) Proszę niech mnie ktoś oświeci w temacie liftów i poliftów :D Czy poniższa klapka jest do mojego auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 W obu wersjach klapka powinna być identyczna. Przynajmniej tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpula Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Tego właściwie byłem pewien, do momentu rozmowy z chłopem ze szrotu. Zarzekał się że ma taką klapkę i że ona jest napewno po lifcie. Może sami nie wiedzą co sprzedają i ona faktycznie też pasuje do "przedliftu" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ph II zmieniony został przód; zderzak, maska, lampy i błotniki, tył - klapa i światła. Pomijam elementy konstrukcyjne, które nie są widoczne pod "blachami". Reszta nadwozia jest taka sama, elementy nadwozia można zamieniać dowolnie. Ba nawet tylną klapę założysz i będzie pasować, poza elektryką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpula Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Nie będę więcej przedrzeźniał przedmówcy. Nie cytuj całego posta jeżeli odpowiadasz bezpośrednio pod nim.:!: I to chciałem wiedzieć Amen. Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie P_r_z_e_m_o Edytowane 30 Marca 2015 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi