gregamel Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Witam, W zalacznikach sa fotki jakiegos elementu z podszybia - zwisa sobie takie cos kolo akumulatora. Nie mam pewnosci co to i do czego, ale wyglada, przyznajcie, nie za bardzo . Moje pytanie - co to za cudo, do czego prowadza widoczne kabelki oraz do czegoz moga (raczej moglyby..) byc te uciete kabelki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonjak Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 a działaja ci wszystkie predkości wycieraczek,kierunki,awaryjne,moze jakis przekaznik od halogenów tam był sam nie wiem, ale to co napisałem bym sprawdzil.Daj znac co to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregamel Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Wszystko co napisales dziala ok. Autko tak juz mialo jak je kupilem pare miesiecy temu. W ogole zastanawiam sie czy to powinno byc gdzies przymocowane do blach czy to normalka ze tak swobodnie sobie zwisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonjak Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 zobacze jutro jak to u mnie jest i ci napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregamel Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi