Bblack Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Dokładnie bo mało kto sprzedaje dobre auta. Jak by twoje było ok to byś z nim nie chciał uciekać zwłaszcza tak szybko czyli po niecałym roku. Patrząc na twoje tematy to: twoja meganka cierpi lub cierpiała na jakieś stuki, na gazie Ci się dławiła, podejrzewałeś uszczelkę pod głowicą a co jest w niej nie tak to wiesz tylko Ty... Cierpiała ale już nie cierpi :P :P Stuki okazały się pękniętym kolektorem wydechowym. Dławienie po wymianie cewek ustało.(zapraszam na przejażdżkę). A uszczelka pod głowicą jest ok jak i ciśnienia w cylindrach.(chociaż nie dotyczyło to mojej akurat) Wcale tu nie zachwalam a sprzedam bo przywożę niebawem z Niemiec scenica 1.9 dti 1999r. bo Pani Żona chce siedzieć wyżej za kierownicą :P Podziwiam Cię za poświęcenie czasu na prześledzenie moich postów. Gdybyś jeszcze coś znalazł w moich postach wiedz, że połowa mojej rodziny jak i znajomych jeździ megankami, scenicami i innymi renówkami. Dodam, że zmieniam auta bardzo często bo nie związuję się z nimi emocjonalnie. Mały off ale niezamierzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shagreen Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Witam, niestety Te samochody nie nadawały sie do zakupu :P ... a szukam czegoś w gazie bo zależy mi na tym żeby była tania eksploatacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi