piotrek666 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 witam wszystkich mam pytanko jutro jadę po megi i chciałbym sprawdzić ją w serwisie reno może ktoś się orientuje ile ta przyjemność kosztuje a będe w okolicach Poznania bardzo prosze o odpowieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ja jutro po raz trzeci do Wa-wy - do trzech razy sztuka? 8-) Zadzwon do serwisu w Poznaniu i zapytaj, przewaznie trzeba sie wczesniej umowic. Ceny sa rozne - w Lodzi krzycza sobie 280-300zl, w Wa-wie 200-250zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 W Krakowie płaciłem za taką operację 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_oko Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Witam Chciałbym kupic Renault Megane I z silnikiem 1.6.Doradzcie,na co zwrocic szczegolna uwage przy jej zakupie.Mam na oku jeden egzemplarz ale niewiem czy jest wart mojej uwagi i ceny. http://moto.allegro.pl/item572583529_renau...00_sprawna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 cena ok,chociaż do 6,5tyś mógłbyś spokojnie negocjować. Sprzedawca raczej pewny autka albo ma znajomego na stacji w pobliżu zdjęcia małej rozdzielczości,więc ciężko ocenić,bo nie widać "szpar". Od siebie,mogę dodać żebyś sprawdził elektrykę i nawiewy,Jeżeli uznasz,że stan taki jak w opisie i koleś wymienił to co napisał to spokojnie za 6,5tyś można brać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi