bronius Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 krzys16V, mowa była o silnikach np. hondy type R, czy accorda type R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio89 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 to nikt nie znalazl wykresow mocy/momentu obrotowego dla dci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 mamy szukać za Ciebie ? przyłóż się i sam poszukaj jak CI na tym zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio89 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 myslisz, ze nie szukalem? mam nadzieje jednak, ze na forum znajdzie sie osoba, ktora udzieli odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hcm Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 tadzio89, a w tej megance nie masz komputera. jak masz to powinno być średnie spalanie na dana chwile. jak nie masz to ja mam ten silnik 1,9 dci z 2004r ze 120km i mnie wychodzi ekonomicznie zmieniać biegi przed 2 tys , ale oczywiście jak mam za niski bieg co do prędkości to potrafi wypić tej ropy. bierz wszystko na "czuja".ja nawet dla świętego spokoju wyłączam tą opcje ze średnim spalaniem żeby sie nie denerwować bo na 1 i 2 przy wciśniętym gazie straszne liczby wychodzą nawet było 22L/100 km ale to jest tylko przez chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi