Slovik Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Witam Mam problem z Meganką II Grandtour 1.5 dCi... Podczas otwierania przednich drzwi, slychac bardzo głośne strzelanie w okolicy ogranicznika otwierania. Gdy chce otworzyc drzwi do końca wystepuja trzy głośne "strzały". Problem wystepuje zarówno od strony kierowcy jak i pasażera. Czy ktoś jeszcze spotkał się z podobnym problemem ? Dżwięk jest bardzo głośny i wkurzający. Pojawia się przy otwieraniu i zamykaniu w tym samym położeniu drzwi. Zawsze trzy razy podczas otwierania i trzy razy podczas zamykania. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 A drzwi byly zdejmowane kiedys? bo takie rzeczy moga sie dziac, jak drzwi nie sa dobrze/wystarczajaco mocno przykrecone do budy i wtedy strzela ten zawias. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovik Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 tego niestety nie wiem. Podczas mojego uzytkowania, nic z drzwiami nie robilem. Stuki wydaje mi się ze nie dochodzą z zawiasów, tylko z takiej małej szarej puszeczki kształtem przypominającym trójkąt. Chyba jest to ogranicznik otwarcia drzwi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Slovik, temat był już poruszany na forum, przeglądnij posty usera waldek708 chyba on miał to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovik Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 @gojgien przejrzalem wszystkie posty tego uzytkownika i niestety nic nie znalazlem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Slovik, faktycznie w postach nic nie ma ale wiem, ciekawe z kąd :roll:, że szukał takiego ogranicznika otwarcia drzwi na allegro. To właśnie ten ogranicznik tak stuka. Tu masz ten temat opisany: http://megane.com.pl/viewtopic.php?p=18590 Szukajka jest dostępna dla wszystkich, tylko odrobina chęci wystarczy. Polecam na przyszłość przed napisaniem nowego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi