Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

samochód moich marzeń:)

ciupero

Rekomendowane odpowiedzi

w sumie nic nadzwyczajnego :roll: ...corsa A po swapie z (jak mniemam) kadetta, silnik to zapewnie cx20e, takich projaktów w samej PL powstało przyjamnije pół tuzina, bo swap cx20e do corsy to przedsięwzięcie mało wymagające i wykraczające poza standardowe swapy. ciekawym przykładem może byc corsa z Gekocars (zainteresowani wyscigami na 1/4 mili wiedza o co hcodzi) równiez z takimi modami+turbo i ICE ze scanii.auto kręciło niskie trzynastki (dla porównania wspomniane m3 w wersji e36 z silnikiem 3,2 litra 321 ok (przed sierpniem 1995 roku było to 286 km) robi 13,7 sek/cwiartka)

Adam71, hehe prawda takie oponki można mieć w taczce napędzanej 2 nogami a nie w corsiwie ze 195 koniami :?: a pozatym jak ładni zaimpregnowana brudem nic tylko kupować i ścigać się ze śmiercią :?:

To jakies nieporozumienie
tez tak uważam, ale jest przyczyna; jak wynika z opisu auto nie jest doinwestowanym "zamiataczem" które sie komuś znudziło i ktoś planuje np nowy projekt tylko niedoinwestowany, pseudosportowy i niebezpieczny wyrób z firmy która specjalizuje sie w SWAPA-ch, schemat jest prosty; znajdz bude za 1000zł z corsyA, wsadz silnik z Kadzia cx20e (ostatnio mój znajomy z corsa klubu znalazł tak silniczek w idealnym stanie w kadziu bitym w tył; cena wraz z autem 800zł :?::?: ), dorzuc pare używanych gratów i sprzedaj za 8500zł....
mozna objezdzac M pałery
nie obstawiałbym tak :roll:

• 2 tygodnie później...

side%20front.jpg

post w temacie: to i żadne inne, auto moich marzeń. Jakbym wiedział, że za niedługo umrę, to sprzedałbym wszystko co mam, pojechał do USA, kupił Challengera R/T z 1970 roku z silnikiem Hemi 426 (425 KM, 7l poj.) i jechał tym samochodem aż bym umarł.... Coś cudnego..............

aż bym umarł.
piszu.umarbyłs próbując wchodzic takim w zakręty :P :-> :P buja sie to jak rozklekotany fotel, ale trzeba przyznac że to cudowne auto..Muscle cary sa wspaniałe... kto jeździ ten wie. Ja miałem w swoich rekach corvette string ray'a i chevy chevelle super special :P

Tak tylko zwróc uwagę na jakosc amerykanskich dróg, ich szerokosc i odcinki kilkuset kilometrow idealnych prostych linii :P Muscle cary z lat 60-70 (nie te pseudo, dzisiejsze) to naprawde najpiekniejszy twór ktory wyszedl spod ludzkich rąk :P

a abstra[ciach]ąc to na Vanishing Poincie nie wygladal na zle prowadzace sie auto :P