luc4s Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Mam interfejs DDT2000 i ponoć nim można dość dużo sprawdzić w silnikach 2.0 DCI w tym zrobić test dynamiczny. Mógłby ktoś mi wytłumaczyć, co mogę zrobić, a na co uważać, żeby niczego nie zepsuć? Interesuje mnie tylko diagnostyka, nie chcę nic przestawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Mam interfejs DDT2000 To żaden interfejs tylko program. ponoć nim można dość dużo sprawdzić w silnikach 2.0 DCI w tym zrobić test dynamiczny Nie żebym kolegę wyganiał, ale proponuję zarejestrować się na forum Laguny i tam zapytać. Są tam osoby, które w dość dobrze znają ten program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc4s Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 No ale nie znają Meganek tam. Choć fakt, na forum Laguny jestem już też chwilę i zarówno atmosfera, jak i poziom merytoryczny znacznie wyższy jak tutaj. Nie wiem z czego to może wynikać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Pytasz przecież o silnik, 2.0 dci bardzo często był wsadzany do Laguny. Buda nie ma, w tym przypadku, znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi