Kolasek1985 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Przeniesiono do odpowiedniego działu. Witam. Na wstępie pozdrawiam wszystkich właścicieli i forumowiczów. <><><><><><><><><><><><><><> Mam takiego koncept plana :) : <><><><><><><><><><><><><><> Posiadam renie meganke 3 w kombiku jak w tytule. Kolor biała alpejka z pakietem gt line w kolorze popielatym - wiadomo jaki kolor dokładnie i co w nim jest z części zewnętrznych. <><><><><><><><><><><><><><> Se tak luźno wymyśliłem, że pykne se te popielki w ten modny teraz czarny połysk - relingi , aluski , dyfuzor tył, klamki i osłonki z przodu wokół halogenów. <><><><><><><><><><><><><><> Co Wy na to ? <><><><><><><><><><><><><><> Mam znajomka, który mi to za 500 zł pomaluje - ale porządnie a nie z zastosowaniem elektroluxa :) <><><><><><><><><><><><><><> Z góry dzięki Panowie za odpowiedzi, a Ciebie Adminie proszę tylko o przeniesienie tego tematu jak źle wstawiłem i też pozdrawiam. <><><><><><><><><><><><><><> Aha! I życzę wszystkim udanych wakacji i dużo wypoczynku - żebyście na drugi dzień pamiętali jak się nazywacie :) Regulamin pkt. 5.9 - Enter Aston76 Edytowane 2 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Jak dasz również czarne alusy to będzie to grało ze sobą - taka kombinacja jest w GT 220 więc przed malowaniem możesz zobaczyć na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi