Jager123 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) Witam. Zamierzam kupić tą o to megane jako pierwsze auto. http://olx.pl/oferta/renault-coupe-okazja-ekonomiczna-zadbana-renault-megane-auto-do-jazdy-alu-zamiana-CID5-IDauHJJ.html#1be4bdaa64 Po rozmowie wynika że auto ma pęknięta tylną belkę przez co auto stoi nieco niżej. Troszkę poszperałem i zadzwoniłem do firmy tylna belka.pl która wyliczyła mi 1400 pln za wszystko. Właściciel twierdzi, że nie trzeba wymieniać tego teraz, że wsiadać i jeździć. Czy to prawda? Czym grozi taka jazda? Dodatkowo sądząc po postach związaną z tylną belką na tym forum sądzę, że można taniej to załatwić poleci ktoś jakiś warsztat w pobliżu Świdnicy (58-100). Edytowane 8 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Jeżeli jest pęknięty drążek to wystarczy wymienić i tyle. Jazda z opadniętym tyłem jest niebezpieczna. Brak amortyzacji może się źle skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jager123 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Czyli jak rozumiem drążek + tuleje jaka była by uczciwa cena za taką usługę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Drążek to zależy czy nowy czy używany. Tuleje ją po 70zł sztuka. Ja wymieniałem u siebie sam tuleje - nic trudnego. Na forum jest manual. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Drążki powinno się wymieniać parami. Skontaktuj się z firmą Antałex. Regenerują belki i drążki powinni mieć dostępne od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi