CaSspeR Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam Dziś w nocy ktoś zaopiekował się wszystkimi trzema wycieraczkami w mojej Megi Jak bym dorwał, to... We wtorek będę musiał podjechać do jakiegoś sklepu albo na stację, a nie mam pojęcia jaki wymiar mają mieć te 2 z przodu i jedna z tyłu. Kupował ktoś ostatnio i pamięta? Swoją drogą lepiej płacic za jakieś droższe w sklepie czy kupić jakieś "no name" na stacji benzynowej?? Pozdrawiam i Mokrych Jajek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Ja nigdy nie pamietam, ale z tylu na paczkach zawsze jest zapisane. Nie wiem czy do przodu nie sa 54 i 51, ale glowy sobie nie dam uciac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 ja mam o ile pamiętam przód 53 i 40 lub 45 a tył 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 z przodu jest 51 i 55 cm, z tyłu nie wiem bo mam coupe ;-) scenic ma inną szybę więc wpisem vivaldiego się nie sugeruj :-P polecam valeo silencio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 bronius, jakby być tak bardzo szczegółowym to coupe też ma inną szybę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 zgadza się, jest pod minimalnie innym kątem, ale 51 i 55 kupuję zawsze do coupe i do htb siostry bo takie tu i tu są zalecane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piko74 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 CaSspeR, jeśli chodzi o firme to ja kupuję z Unipoint'a.Kupowałem takie do Seicento,Punto,a teraz do Scenica.Są ciche,niedrogie i nawet dobrze wycierają.Dwa tygodnie temu kupowałem w OBI w Katowicach 2 kompl. na przód (rozm.61 i 41 pakowane po 2 szt.) i zapłaciłem w sumie 25 zł,a na stacji JET ten sam komplet kosztuje 50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 scenic ma inną szybę więc wpisem vivaldiego się nie sugeruj fucktycznie przeoczyłem , że to bardziej "przyziemny" pojazd ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaSspeR Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Dzięki za info. Znalazłem na allegro takie coś : http://www.allegro.pl/item332778676_wycier...t_megane_i.html przód http://www.allegro.pl/item332137718_wycier..._megane_i_.html tył Tak więc wychodzi na to, że są z przodu 55/51cm i tył 50cm Tylko nie wiem czy jest sens wydawać 110zł za 3 wycieraczki Na dodatek ojciec przestrzega mnie przed kupowaniem wycieraczek ze spojlerami, bo te podobno bardziej przyczyniają się do rysowania szyby. Ehhh wziąłbym tego złodzieja za łeb i bym mu teraz kazał wybrac jakieś wycieraczki Kłopotu tylko człowiekowi narobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Odpowiem: nie ma sensu. Pewnego razu majac troche gotowki w portfelu kupilem jakies magiczne wycieraczki aerodynamiczne superwytrzymale och ach. Za dwie wycieraczki na przod dalem lekko ponad 90pln. Otoz wytrzymaly mniej niz wycieraczki ktore kupuje u pana Staszka za 24pln za komplet [jakies polskie]. Niby wszystko bylo ok, ale sie postrzepily chyba po 2 miesiacach i zmienily miejsce pobytu na kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi