nygus92 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Witam dzisiaj pojawił się mały problem u mnie w Megane a mianowicie podczas wysiadania została mi w ręce klamka wewnętrzna od strony kierowcy. Nie szarpnąłem mocno, delikatne pociągnięcie klamki i bach! Klamka została w ręce, wiadomo co człowiek powie w tej sytuacji :P Moje pytanie jest następujące czy dostane takie coś jak w załączonym zdjęciu, chodzi mi o to czarne w drzwiach ( element wskazywany przez nożyk ) ? Bo jak zauważyłem u mnie tego nie ma :/ a może macie pomysł jak inaczej zamontować klamkę by nie to się trzymało :/ Klamka jest cała tylko pękło to coś małe, co trzyma od środka śrubę. Pomożecie cięcie Regulamin dodawania zdjęć P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Nic nie widać, źle sklejony link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi