rafal-g8 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Prosze o ocene laguna II http://allegro.pl/renault-laguna-2-0i-lpg-stan-idealny-serwis-aso-i5604539475.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Wygląda ładnie jak większość aut z Radomia :) Silnik 2.0 - bezawaryjny ale skrzynia tylko 5 biegów. Jak sprowadzona z Holandii to pewnie też holenderska instalacja - nie każdy gazownik w Polsce chce to ruszać. To jest rok 2006 - a 2007 to typowa zagrywka handlarza, że "model 2007". Ciekawa sprawa - nie widzę nigdzie podanego przebiegu. Nie jestem też ekspertem jeśli chodzi o laguny, ale miałem swoją i też sporo się naszukałem. Wydaje mi się, że fotele w tej z ogłoszenia są z wersji przed liftem. Być może duży przebieg spowodował zużycie oryginalnych foteli i zostały wymienione na ładniejsze - to musiałby ktoś oblatany w lagunach potwierdzić. Musisz też się dowiedzieć, czy tu w ogóle były półskóry, bo jak sa półskóry, to boczki powinny być skórzane, a tu są szmaciane. Podłokietnik też powinien być w skórze. W opcjach wyposażenia sprzedający nie wspomniał m.in. o: -systemie bluetooth (wg mnie działa w tym modelu rewelacyjnie, super jakość rozmów) -nawigacji -odtwarzaczu mp3 -elektrycznym ręcznym -systemie Hands Free -wybieraniu głosowym -czujnikach cofania -przedniej szybie fotochrom -ESP -zmieniarce na 6cd Nie ma natomiast: -lusterek składanych (a wydaje mi się, że w takim wyposażeniu powinno być) -ASC Ogólnie rzecz biorąc - ja byłem z Laguny bardzo zadowolony, mimo że to było tylko 1,9 110KM. Jakbyś się zdecydował ją oglądać to przesuń dzwignię w w czytniku DVD nawigacji na pozycję PLAY - wtedy włączy się navi i będziesz mógł sprawdzić czy działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi