wojt42 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Jak bys mogl. Ja mam meg II 1.6 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_ek111 Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ciekawe, czy to mogło wywrzeć jakiś niekorzystny wpływ na podzespoły klimy lub coś innego...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooterek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 kto chętny to niech podeśle mi nr VIN na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Cos ta Twoja lista nie bardzo. Poprzedni wlasciciel dostal wlasnie wewanie do serwisu- juz do mnie wyslal poczta - tylko zyczyc kazdemu takich sprzedajacych Jutro bede w serwisie to wypytam - ciekawe czy bez wezwania tez zrobia... dojdzie pewnie w poniedzialek :-/ I po serwisie. Przy okazji naprawy radia (wreszcie CD śmiga), przeprogramowali komputer w związku z klimatyzacją (u mnie klima automatyczna). Jedno mnie zastanawia - gość powiedział, że muszą do tej operacji wystudzić silnik do ok. 60 stopni?. Nie musiałem mieć pisma przy sobie, wystarczy wspomnieć i sami sprawdzą czy akcja dotyczy naszego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooterek Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Faktycznie, przepraszam za zamieszanie - okazało się, że miałem dostęp tylko do aut które miał wezwac mój salon a nie wszystkich w polsce... sorka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi