mielik6 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Witam. Ostatnio zakupiłem Clip od majfrendów z Chin. Przyszedł z płytką z softem v149. Wgrałem v151 ale raczej to znaczenia nie ma. Mam pytanie odnośnie braku dostępu do niektórych funkcji i błędów które o to mi wyskoczyły. Zainstalowane wszystko zgodnie z instrukcją.Sterownik do clipa pod xp wgrany automatycznie. -pytanie numer 2 czemu nie mogę wybrać np typu pompy lub zaznaczonych funkcji na czerwono -raz też zauważyłem jak urządzenie się rozłączyło.Jest uszkodzone czy po prostu tak ma -gdzie jest funkcja zmiany języka w samochodzie Proszę o odpowiedzi i wyrozumienie bo w tym temacie i nie tylko jestem ciemny ;) Pozdrawiam Edytowane 6 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Spróbuj go uruchomić z oryginalnym softem. Kolega ma CLIPa oryginalnego i chińskiego klona. Oryginalny działa na każdej wersji, a chiński jest wybredny i nie na każdej wersji działa poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mielik6 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Na V149 który dostałem razem z clipem ukazuje się przy uruchomieniu takie oto cudo : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Przed instalacją starszej wersji, najlepiej by było przywrócić system do stanu sprzed instalacji tej nowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mielik6 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 A Myślisz ,że tego nie zrobiłem ? :P Mam zrobiony obraz czystego systemu ze sterownikami i aktualizacjami żeby było szybciej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Spróbuj znaleźć inną wersję v149 w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mielik6 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Po co mnie przedrzeźniasz Próbowałem już wcześniej :P Ściągnąłem z autosoftos Jest to samo. Na V146 nie wywala błędu ale tak samo nie mam dostępu do niektórych funkcji Regulamin pkt. 5.13 -Prezes Edytowane 6 Września 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Może być też tak, że coś jest nie tak z samym interfejsem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mielik6 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 No ok tylko jak się upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Jedynie znaleźć kogoś w okolicy i sprawdzić wzajemnie CLIPy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 pytanie numer 2 czemu nie mogę wybrać np typu pompy lub zaznaczonych funkcji na czerwono A po co to wybierać ? -raz też zauważyłem jak urządzenie się rozłączyło.Jest uszkodzone czy po prostu tak ma Wymień kabel USB dostarczony do CLIPa na jakiś markowy. Często pomaga. Możesz też mieć felernego chińczyka z już zimnymi lutami. Może być to też wina auta. -gdzie jest funkcja zmiany języka w samochodzie W tablicy rozdzielczej, a dalej tak jak tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mielik6 Opublikowano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Chińczyk mówi żeby zainstalować v149 które mi dał na płycie ale jest problem. Przy uruchomieniu programu wyskakuje błąd że aplikacja nie odpowiada. Może coś źle robię ? Więc tak : 1.wpis do rejestru 2.instalacja 2.podmiana RSRWin 3.Wpisanie CD key 4.podmiana RSRWin na orginalny 5.podpięcie clipa do autka i instalacja sterownika 6.uruchomienie programu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSos Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Witam Miałem Lagunę do której używałem Clipa v.114. Mam zamiar kupić Megana 3 z 2011 roku. Zastanawiam się czy oprogramowanie v.114 będzie działało u Megana 3 ? Czy dam radę przetestować tym oprogramowaniem Megana przed jego zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mielik6 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Rozwiązałem problem z komunikatem : Aplikacja nie odpowiada -Instalujemy windowsa 7 32bit -Instalujemy oprogramowanie Clipa -Uruchamiamy w trybie zgodności z Xp -Działa Lecz po zainstalowaniu tego o co prosił skośnooki przyjaciel nadal się rozłącza. Prawdopodobnie niestety jest uszkodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Reklamuj, jak płaciłeś przez PayPal, to będziesz miał większą siłę nacisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi