szczwany Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 A więc u mnie problem został rozwiązany;) po kupnie nowej oryginalnej przepustnicy na allegro i jej wymianie po kilku dniach problem powrócił wróciłem do mechanika ten oddał auto do magika od elektroniki, odkrył on błąd w oprogramowaniu na kompie głównym - tak stwierdził. Od tamtej pory problemu z autem nie ma. A nr mojej przepustnicy to 8200123061, więc dużo prawdopodobne, że stara też jest dobra (zakupiona 1,5 roku temu też oryginał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 wróciłem do mechanika ten oddał auto do magika od elektroniki, odkrył on błąd w oprogramowaniu na kompie głównym - tak stwierdził. Aż mnie ciekawość zżera, bo ten komputer ma poziom zaawansowania dobrego kalkulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hors_e Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Witam. Mam ten sam problem co Kaci,rozwiązałeś już swój problem? Jaka przyczyna była tego zjawiska co na filmiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi