pielgrzym1965 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam jestem tu pierwszy raz proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu , licznik kilometrów pokazuje mi o 20 kl. mniej niż powinien jak to naprawić proszę o rady z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 może trzeba zmienić rozmiar opon? Każdy licznik zaniża prędkość o ok 10% wartości, to tak dla bezpieczeństywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 zaniża prędkość o ok 10% :-/ jak już to zawyża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 [Cięcie] oczywiście Radzę przypomnieć sobie regulamin forum, odnośnie cytowania. - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi