kacper69 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Ostatnio kupiłem filtr powietrza do Megane 3 , wybrałem polskiego producenta - Filtron, potrzebowałem model AP185/6. W sieci znalazłem kilka ofert, w przeróżnych cenach, od niecałych 30 zł do ponad 50 zł za szt. Wybrałem najtańszą ofertę (razem z przesyłką), paczka przyszła za kilka dni. I w tym momencie zaczyna się ciekawie, bo opakowanie i filtr są oryginalne, tak myślę. A na opakowaniu są naklejki litewskiego dystrybutora części samochodowych z Wilna! Więc żeby kupić najtańszy polski filtr Filtrona, to musi ten filtr pojechać na Litwę i wrócić z powrotem do Polski. Ale jajca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Ja ostatnio się zdziwiłem, bo w sklepie na miejscu Purflux wyszedł taniej niż najtańszy Filtron z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi