Adam2435 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Witam Fanów samochodów Renault Megane 3 rok 2012 po lifcie. Mam mały problem i proszę o pomoc jak mam podłączyć światła led żeby włączały się automatycznie czyli jak włączam światła mijania to gasną ledy a jak postojowe to włączają się ledy. Proszę o pomoc bo męczyłem się wczoraj ze 2 godz i nic nie zrobiłem zrobiłem. Proszę o pomoc Edytowane 3 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Napisz chociaż co robisz ? Dokładasz uruchamiasz oryginalne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktorrod Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Jeśli masz je oryginalne a z tego co pamietam to po 2012 już tak było to tylko przestawiasz manetkę w tryp auto albo na 0 jeśli nie masz czujnika i śmigasz przynajmniej w moim tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBU77 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Po lifcie po 2012r. w trybie AUTO powinny świecić tylko ledy a po przekręceiu manetki na światła mijania ledy pełnią rolę świateł postojowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi