ipopeki Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam, Szukałem na forum ale odpowiedzi na moje pytanie nie znalazłem. Chodzi o to, że na pedale gazu mam luz ok 2-3cm i jest to uciążliwe, czy ktoś może mi podpowiedzieć jak to wyregulować? Dodam, że nie wiem jak wyregulować linkę gazu więc liczę na waszą pomoc jak to zrobić :) Dziękuje wszystkim za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Najlepiej jest ją podciągać bezpośrednio przy przepustnicy (skracasz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ipopeki Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 No właśnie ale gdzie dokładnie się ta linkę nadciąga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Obejrzyj sposób mocowania linki do przepustnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi