rychu66 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Witam. Przy ujemnych temperaturach pojawia mi się błąd airbag. Podpięcie pod komputer wykazuje błąd DF178 - tylny zwijacz bezwładnościowy pasa bezpieczeństwa strona pasażera - zwarcie. Kontrolka błędu gaśnie, gdy w kabinie zrobi się ciepło. Czy dobrze rozumiem, że chodzi o zwijacz przy tylnej kanapie po prawej stronie samochodu (strona pasażera)? Co z tym "fantem" zrobić? Czy to tylko problem z połączeniem na wtyczce? Nie wiem jak się do tego zabrać. Może ktoś przerabiał ten problem i mi coś doradzi. Edytowane 16 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Raczej chodzi o zwijacz przy pasie pasażera z prawej tylnej strony auta. Edytowane 17 Listopada 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi