p-opala Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Witam. Przymierzam się do kupna zmieniarki do mojego Scenica z 1997r. W związku z tym mam pytanie: gdzie najlepiej zamontować zmieniarke w tym modelu i jak najprościej poprowadzić do niej przewody bez niepotrzebnego rozbierania połowy auta Szukałem na forum ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na moje pytanie. Proszę o pomoc i porady (zdjęcia mile widziane). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 http://www.allegro.pl/item338750367_zmieni...ult_scenic.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Wiem, że kolega gojgien w Scenicu, ma pod siedzeniem, ale coś musiał przerabiać (chyba uchwyt do przesuwania fotela). Zapytaj go, na pewno pomoże Ci swoją wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-opala Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Pod siedzeniem mam szufladę - może tam ją umieścić, tylko co z kablem? Jerry - jeśli chodzi o tą zmieniarkę to nie podpasuje do mojego radia - mam philipsa, a ta kieszeń jest chyba do nowszego Scenica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 p-opala, kable pod siedzenie możesz poprowadzić tą samą drogą, którą idą kable od napinaczy i poduszek bocznych (jeśli je masz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 foty i opis (mam nadzieję ze będzie zrozumiały) już poszły na PW i maila do kol. p-opala. W czasie wolnym przygotuje posta i zamieszczę w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarekinga Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 A skąd wiecie, że do oryginalnego radia da się podłączyć zmieniarkę. Ja mam radio z cd i chciałbym wyprowadzić jakieś wejście audio, ale czy mogę? Scenic 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 yarekinga, z tego co wiem, to wszystkie fabryczne radia w megane mialy obsluge zmieniarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarekinga Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Możliwe, że tak ale podobno niektóre wymagają jakiegoś symulatora zmieniarki i mają wejście cyfrowe spdif. A może ktoś podłączył jakimś w miarę prostym kabelkiem wejście aux? Jeśli to się udało, to proszę opisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi