EnD Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Jaki klucz do instalacji? 1. Odpalasz plik reg który Ci doda wpisy w rejestrze 2. Instalujesz clipa 3. RSRWin wg instrukcji którą powinieneś mieć 4. Odpalasz i działasz Polecam i tak działanie w maszynie wirtualnej (z xp), aniżeli na systemie który masz w kompie. Aaa sorry faktycznie jest klucz, poszukaj w dokumentacjach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio3313 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Nie mam clipa ale widziałem na ali, że od razu na stronce z aukcją clipa podają jak instalować krok po kroku i jest tam "ich klucz" podany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceknowy Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Też jestem ciekaw jak to urządzenie działa. Clon clipa trochę za drogi a ds150 można za rozsądne pieniądze kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczoras1 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ślepy jestem i nie widzę Może ktoś napisać skąd wziął plik aktywacyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Z Clipem dostałeś prawdopodobnie płytę z oprogramowaniem. Co masz na niej? Poza obrazem CLIPa powinieneś mieć jeszcze dokumentacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczoras1 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 To jest na płycie razem z instrukcją jak zainstalować. Czy ktoś wysyłał plik do sprzedawcy ??? Kolego zapoznaj się z regulaminem zamieszczania zdjęć i zastosuj się do niego. Aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 To nie jest Clip, tylko DS150 - tego nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczoras1 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 A da rade ktoś odpowiedzieć kto kupował ds150e jak poradził sobie z instalacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechuuu Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Grafiki którą załączyłeś niestety jakoś nie widzę. Ale jeśli masz wersję oprogramowania 2014,2 to powinieneś zainstalować natomiast jeśli masz 2014,3 lub jakąś nowszą to musisz wysłać plik do sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shu90 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Też kupiłem CLIPa z aliexpress lecz ubogą wersję, bez chipów Cypress-a. Problem jest taki że rozłącza w nieokreślonych momentach a instaluje tylko jeden sterownik bosch automotive, coś podobnego. Testuję na wirtualnej maszynie + win XP ale z tego co czytałem najlepsza wersja to z bebechami "pozłacanymi". Szału nie ma ale błędy odczyta i skasuje więc i tak jestem zadowolony, a zamawiałem z tej aukcji: LINK Cła ani podatku też nie opłacałem, ponieważ sprzedający wystawił "fakturę" więc urząd celny nie miał prawa nałożyć nic na to, fakturę taką sam mógłbym sobie wydrukować :D Edytowane 24 Stycznia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczoras1 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udało sie uruchomić, dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechuuu Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Dzisiaj po raz pierwszy podłączyłem się z tym urządzeniem do samochodu i powiem że jest ok. Łączy się od razu bez najmniejszego problemu i jak przeglądam program to można nim zrobić przy aucie chyba absolutnie wszystko łącznie z diagnozą pompy wysokiego ciśnienia i programowaniem wtryskiwaczy. Nie znam się dobrze na tym i porównania też nie mam ale chyba do garażowego użytku jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydryszek Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (...) łącznie z diagnozą pompy wysokiego ciśnienia i programowaniem wtryskiwaczy. A mógłbyś dać zrzut ekranu z tej opcji? mam MaxiECU ale jeśli to cacko ogarnia też takie tematy to może warte zakupu. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceknowy Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Ds150e udało mi się: Aktywować tempomat Zmienić język menu na polski Odczytać i skasować błędy klimy, silnika i air bag Jest opcja regulacji otwarcia i zamknięcia wtryskiwaczy ale z niej nie korzystałem. Mam wersję blutut ale nie udało mi się z niej korzystać, łączyłem się za pomocą usb. Moje auto to Megane II phII 2006 1.6 benzyna Dodano: 27 lut 2016 - 08:13 Latest 2014.R3 free activated new vci ds150e with bluetooth scanner TCS cdp pro plus LED 3 IN1 CDP DS150 + Carton Box http://s.aliexpress.com/jYFVryuU (from cardiag online shop) Koszt. To 160.60 zł z darmową wysyłką. Ja dodatkowo dopłaciłem 44 zł za dhl i mój ds150 dotarł do mnie po czterech dniach od wysłania. Edytowane 29 Lutego 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Czy jest w tym meni w języku Polskim .Czy tylko po rosyjsku czy angielsku. Edytowane 27 Lutego 2016 przez marekwodniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi