myszun94 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Odebrałam auto od mechanika w weekend. Wyczyścił przepustnice, ustawił wolne obroty, wymienił żarówkę światła pozycyjnego z przodu (sam, nie mówiłam aby to robił), przeczyścił styki w tylnej lampie bo było jakieś zwarcie w światłach. Zapłaciłam 100zl. Drogo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszun94 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Jest to niby mechanik z rodziny, ale dobry. Słucham od weekendu, ze zdzierstwo i przepłaciłam. Też mi się zdaje, że to taka normalna cena. Dodano: 30 lis 2015 - 20:57 Dziękuję za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ehhh ludzie to by chcieli, żeby wszyscy za darmo robili Jak dla mnie 100zł to cena bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszun94 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) :) dzieki, ulzylo mi :P Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 30 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Nie słuchaj domorosłych mechaników, dla takich wszystko jest drogo ;) A jak masz dobrego fachowca w rodzinie to się go trzymaj, trafić na dobry warsztat to dziś sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 wymienił żarówkę światła pozycyjnego z przodu Niektórzy za to potrafią wołać 50 zł w MII :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszun94 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Wiem wiem, bardzo ucieszyło mnie to że sam uporał się z tą problematyczną rzeczą :) Zrobił wszystko w kilka godzin i mogłam siadać do auta jak do nówki:) wcześniej szarpał, gasł, miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi