deamon_999 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witam. Poszukuję kogoś kto posiada Clip i rzecz jasna potrafi go obsługiwać z okolic Olkusza, słyszałem, że jest pewna osoba z Bukowna (stara wieś czy jakoś tak :) ) jednak nie mam żadnego kontaktu do tej osoby, nawet nie wiem jak się nazywa. Gdyby ktoś coś wiedział prosił bym o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Większość z nas co ma Clipa jest samoukami. Tylko w serwisie Renault podobno robili kursy. Ale też nie wszyscy z tego co wiem. A większość go tam obsług. Edytowane 10 Grudnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deamon_999 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Tak też myślałem, jednakże nadal poszukuję osoby która ma clipa z moich okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Co znaczy z twoich okolic, do ilu kilometrów? Jak tutaj nikt się nie odezwie to możesz poszukać na forum laguny kogoś z clipem z twoich okolic lub podjechać do Krakowa do polecanego: UIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi