radzio3313 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Witam :) Czy ktoś z was testował aplikację ohno! for renault na androida? Ja niestety kupiłem elma v2.1 bt i nie działa bo to najgorszy z możliwych elmów :( . Ta aplikacja umożliwia odczyt błedów uch upc ecu, więc chyba potrafi coś więcej niż pozostałe apki z google play. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Ja mam i u mnie działa. Ta aplikacja sprawdza błędy i testy tylko. Klikam test ABS i na liczniku mruga kontrolka ABS i ok. Pokazał błąd z UCH u mnie czyli spadek napięcia z uszkodzonej uszkodzonego akumulatora.. Edytowane 10 Grudnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio3313 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 W sumie to nic mi się nie dzieje z autem niepokojącego, więc nie warto chyba kupować kolejnego ELMa za 6$ z aliexpress ;) Do silnika ten co mam wystarczy. Jak ktoś lubi ryzyko to za 100$ jest na aliexpress clip ale ja go nie potrzebuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi