maraft1 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam, mam pytanie czy ktoś z forum montował u siebie poduszkę silnika z poliuretanowym wkładem. Czy warto jest kupić taką zamiast gumowej. Jak z ich wytrzymałością i żywotnością. Zmieniłem starą na sasica i po miesiącu już znowu zaczyna tłuc się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Wystarczyło kupić hutchinson o był by spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maraft1 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Ok, pomijam kwestie co było kupić bo wątek na ten temat miałem miesiąc otwarty i nikt nie wpisał jakiejś polecanej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiczu Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jeśli mam być szczery to tak, będziesz miał różne opinie jak różne opinie o samochodach jednemu się podoba jednemu nie. Dla mnie plusem takich poduszek jest możliwość wybrania twardości w zależności od tego czy masz podrasowane czy nie jest to przydatne, takie poduszki dla mnie są bardziej wytrzymałe ponieważ wolna przestrzeń poduszki gumowej jest wypełniona tym właśnie poliuretanem co zmniejsza zużycie, ja do swojego Probe[*] założyłem owe poduszki i powiem Ci, że drgania, wychylenia silnika podczas dodawania gazu tłumiły lepiej moim zdaniem niż sama guma, ale to tylko moje zdanie. Powiem Ci inaczej jeśli masz sprzedać autko za 1-2 lata wsadź gumowe bo tańsze, a jeśli masz zamiar nim śmigać więcej wsadź poliuretanowe jakiejś lepszej firmy, strzeż się tanich (made in china). To na tyle mam nadzieję, że w jakimś stopniu pomogłem, ale pamiętaj to tylko moje zdanie które jest pozytywne poszukaj +/- na necie i wybieraj rozsądnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maraft1 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Wystarczyło kupić hutchinson o był by spokój A mógłby kolega dać namiar na poduszki Hutchinsona, bo w żadnym sklepie są niedostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi