kataryniarz Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Potwierdzam - w tym roku wiosenną akcją jest klimatyzacja + rabaty na wymianę części np. amortyzatorów, a Assistance dostajemy jak zrobimy u nich przegląd i będzie wszystko OK. Zresztą było już na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 W wybranych serwisach jest akcja pt. 4+ (dla aut starszych niż 4 lata). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolution1 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Pozwolcie ze odswieze, renault znoiw prowadzi akcje serwisowa ; http://www.renault.pl/mini-site/serwis-wiosna10/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a gdy ja pojade do ASO moim 11-letnim Scenikiem to tez mnie obejmie taka akcja wiosenna ?? ze za 18zl zrobia mi przeglad ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a gdzie ty to 18pln znalazłeś/wyczytales?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Moze ktos juz byl na tym i wypowie się jak to tego przykladają sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Jak się przykładają zapewne zależy na kogo trafisz :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Fajnie, że są takie akcje ale nic konkretnego nie sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 no na 1str kolega napisal ze 18zl kontrola auta kosztuje a reszta to znizki :) obejmuje mnie to tez?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolution1 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 A zauwazyles ze 1str jest z roku 2008? :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 taaaaa tylko , że te 7 p-tów to można we własnym zakresie sprawdzić o ile się ktoś deko interesuje motoryzacją. :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2204 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Dajcie sobie spokój z tym przeglądem-to fikcja i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 jaka fikcja ??? ;-) toż prawdziwe 50zika zbierają :) , powinno sięraczej nazywać "akcja, wspomóżcie serwis dobrzy ludzie" :) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_lcj Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 generalnie jest tak.....auto kupilem w styczniu ,wiec sie skusilem na ta kacje.....przegladac przegladaja ....ale jak to serwis autoryzowany przesadzaja...np. wypisali mi ,ze mam do wymiany klocki przid i tyl , u "mojego" mechanika jak mi zmienial wyszlo,ze tylko przoid byl zjechany....ale jak kupilem komplet to mi wymienil. Dziki serwisowi dowiedzialem sie ,ze mam wode w podlodze ,itp. Pozatym autko oddalem do "mojeg" mechaniora z karteczka z serwisu ,zeby skonfrontowal co trzeba , aco jest naciagactwem z ich strony....generalnie cos tam powiedza rav_lcj - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 a tego nie zauwazylem :) Jak w poprzednim poście, staraj się pamiętać o wymaganej regulaminem polskiej pisowni. - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi