slavOK Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 ja też się do Łyki na 29kwietnia umówiłem :P pewnie połowa samochodu do wymiany hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Na kwitku wpisane są dane samochodu, imię i nazwisko, data wykonania przeglądu, z drugiej strony wyciąg z ogólnych warunków ubezpieczenia. Do tego przypięte jest świadectwo wykonania kontroli z zaznaczonymi punktami kontrolnymi. Assistance obowiązuje przez rok od daty przeglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cikens Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ja byłem wczoraj Mrgane 2 2003 1,4 16v okazało sie ze drążki układu kierowniczego mają luzy i do wymiany pozatym wsio ok przypomnieli mi ze do wymiany rozrząd przebiek 93 tyś . Kawe wypiłem posiedziałem na necie autko umyli i odkurzyli . Jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oktan Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 cikens w jakim ASO robiles? bo tez musze jechac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Wow ja też jestem ciekaw - darmowe mycie i odkurzanie :shock: Do Katowic nie ma tak daleko, a zawsze w rodzinne strony warto zawitać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 auto ci umyli? fajnie! szkoda że wcześniej o tym nie wiedziałem, bo ostatni dzwoniła do mnie pani z renault i pytała czy jestem zadowolony z przeglądu :P teraz to już bym inaczej odpowiedział bo mnie nikt auta nie umył :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Nie umyli ci, bo nie maja tego w zakresie obowiązku. Najprawdopodobniej chłopak miał układy lub był na zwykłym przeglądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 albo upaprali samochód jakimś smarem czy czymś innym i musieli umyć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinello Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Witam A powiedzcie mi proszę - jakie w zasadzie są plusy posiadania asisatance ? Mam to szczęście, że auto kupione w salonie, regularnie przeglądane i mam jeszcze aktywne "assistance". Co zyskam jak wydam 18 zł na przedłużenie jego wartości ? Z miłą wdzięcznością przyjmę rady praktyczne poparte jakimiś wyliczeniami pokazującymi zysk czasowy lub finansowy... Czy posiadanie tegoż assistance zredukuje jakoś moje koszty przy wymianie koła zmiennych faz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cikens Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Umyli i to bez układu katowice Kosciuszki PIETRZAK renault kazdego pytają czy umyć po przegladzie i to nic nie kosztuje Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 umówiony razem z Easy'm na poniedziałek :P zobaczymy co i jak... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 ja tez jade w poniedzialek, tyle ze do reno warszawa pulawska. Zobaczymy czy cos ciekawego wykryją, choć moim zdaniem nie powinni :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 cikens Pietrzak jest na Bocheńskiego, na Kościuszki jest Auto-Zięba... to gdzie robiłeś ten przegląd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cikens Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 [Cięcie] masz racje sorki Byłem na Kościuszki u Zięby Radzę przypomnieć sobie regulamin forum. Następnym, razem będzie :P - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi