Sparky01 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Witam, dzisiaj kupiłem Renault Megane Coupe, auto ma szyberdach, niestety nie chce się otworzyć, w ogóle jeśli ktoś mógłby mi napisać do czego są te dwa elementy zaznaczone na zdjęciu bo nie mam pojęcia, czy one też są do szyberdachu? Edytowane 18 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Okrągłe po prawej lampak kierunkowa a po lewej włącznik od niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky01 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Dzięki za pomoc, pomijając już temat szyberdachu, Renault ma uszkodzone lekko lusterko prawe i one jest elektrycznie sterowane, gdybym chciał je wymienić to muszę szukać całego lusterka czy tylko wkładu do lusterka? Edytowane 18 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi