Sparky01 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witam,od wczoraj jestem posiadaczem Renault Megane I Coupe,dzisiaj stała na podwórku i jak odjechałem to zauważyłem małą plamę oleju,schyliłem się i znalazłem żródło problemu ( na zdjęciu),czy ktoś orientuje się co to jest za część z której cieknie olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 To akurat jest filtr paliwa, ale chyba stamtąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky01 Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 czyli co do wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Filtr powinien być na szybkozłączkach, a nie na opasce, coś tam jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky01 Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) Spróbuje dokręcić może tą opaskę,może coś to da. Edytowane 18 Marca 2016 przez Sparky01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi