tomek42007 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Witam, Czy ktoś bawił się kiedyś w wyciszenie i czy to coś daje.... :P Bo jakieś ślady korozji mi wyskoczyły w miejscu koła zapasowego, więc postanowiłem to zapodkładować i polecieć "barankiem" i mam chęć go wyciszyć właśnie - wybór padł na maty dekarskie. W przyszłości trafi jakaś skrzyneczka basowa więc czy jest i jaki jest efekt takiej operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 jesli pojecie audo u Ciebie to "jakas skrzyneczka" to nie ma sensu. Nie uslyszysz roznicy, obciazysz samochod i na tym sie skonczy zabawa w wyciszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 No "jakaś" bo jeszcze plany nie są sprecyzowane - na pewno to nie będzie Super zabudowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 to daruj. Strata czasu, benzyny i pieniedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 potwierdzam, drzwi jak najbardziej polecam wygłuszyć ale bagażnika nie ma po co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Dziękuje Panowie za porady.... :P macie racje, nie wyciszam "kuferka". Pozdro 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi