vostro Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Planuję rozstać się z moją Meganką. Mam pytanie, co mogę z niej wymontować przed oddaniem na złom? Mam tu na myśli elementy, na których można jeszcze parę groszy zarobić. Na pierwszy ogień na pewno idzie impulsator. Aha i samochód musi jeszcze na ten złom dojechać na kołach jbc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekMegane Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Trudno powiedzieć ile można, jak chcesz tym dojechać jeszcze na złom. Bo z rzeczy poszukiwanych, na których coś można zarobić to na pewno takie elementy jak fotele (jeśli niezniszczone), licznik, kierownica z przełącznikami... Mniej inwazyjne rzeczy, które jeszcze mogą się kiedyś przydać to półka bagażnika, mieszek skrzyni biegów, te plastikowe osłonki świateł w środku, panele od elektrycznych szyb. Ale to głupotki za parę $. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Nie musisz dojechać na tzw. złom. U mnie są dwie firmy konkurujące ze sobą i praktycznie dzień w dzień widzę jednego lub drugiego jak targa jakieś na lawecie. Wystarczy znaleźć telefon, dzwonisz i przyjeżdżają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi