Karol89 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Mam takie pytanko: czy do megane I ph I mozna założyć tylny, środkowy zagłówek?? Mam tam dwie zaaślepki ale nie wiem czy da się je wyjąć i czy jeśli bym je wyją to czy tam są uchwyty do takiego zagłówka. Może kotś wie czy w megane I ph I byl srodkowe zagłówki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Były... Ja mam środkowy zagłówek :P pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Aha to spoko. Jutro yciagne te zaslepki i zobacze czy da sie tam zagłówek założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 trochę odkopałem temat...jutro będę miał okazyjnie zagłówek,też mam zaślepki,tylko czy da się go bez problemu założyć?Karol89 poradziłeś sobie? Dziś przyszedł zagłówek,montaż jest banalny,jak ktoś ma zaślepki,to trzeba tylko nacisnąć od góry trochę materiału by odsłonić prowadnice w siedzeniach,potem już tylko docisnąć zatrzaski zaślepek cienkim śróbokrętem i zamontować zagłowek. UWAGA!bez wciśnięcia zatrzasków zaślepka nie zejdzie,prędzej się urwie 8-) Temat,jeśli już nie potrzebny można wygasić ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi