gokart Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) Nie mogę skasować powyższego komunikatu 'wymień olej natychmiast' i pali się kontrolka klucza na pomarańczowo. Próbowałem tak jak piszą na forum przytrzymać przycisk od zerowania licznika ale to nic nie daje. Proszę o pomoc. Dziękuję. Moje auto to megane 2 ph 2. Od wymiany oleju przejechałem 7 tys km. Edytowane 18 Maja 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Rozumiem że ustawiasz w menu licznika na pozycję komunikatu o serwisie i trzymasz przycisk na manetce od wycieraczek (dolny lub górny) - musisz trzymać dłuższy czas aż przestanie migać wyzerowana wartość (30tyś lub mniej jeśli masz przestawione). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gokart Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) Tak właśnie robiłem ale bez efektu. Więc postanowiłem spróbował na odpalonym silniku i się udało. Edytowane 18 Maja 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezerter35 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) działa? Edytowane 17 Maja 2016 przez dezerter35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi