MARCO_J Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 ale nie chce czegoś nie typowego żeby później nie móc tego sprzedać.. :PBMW ....w cabrio.... no nie zartuj... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Tylko nie baba !!!!! Tylko nie Renault Scenic 1,9 TDI :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Miałem kiedyś Mercedes W123 280 CE, czyli nadwozie coupe. Nigdy potem nie jechałem autem sprawiającym więcej frajdy z jazdy. Dzisiejsze auta się nie umywają. Za 20k możesz kupić śliczny egzemplarz, który sprawi Ci mnóstwo frajdy. Wygoda i komfort jest niesamowity. Silnik M110 na mechanicznym wtrysku miał 185 km co nie jednego zaskakiwało na światłach :P I ten dźwięk rzędowego 6 cylindorwca... Jeszcze kiedyś kupię sobie W123... Póki co miałem go przez rok (pierwsze autko - stan nie najlepszy) radości i wspomnień co nie miara. Jednak W123 coupe musi być w bdb stanie, żeby być codziennym dupowozem, mój taki nie był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Mercedes W123 280 CE (...)Za 20k możesz kupić śliczny egzemplarz, który sprawi Ci mnóstwo frajdy.Juz mu taki woz proponowalem ale nie jest zaiteresowany... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Sprzedam Autko.. info Tu żeby nie zaśmiecać ---> http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=7196 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi