baczek Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Pewnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_el Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Chyba już wiem, w programie kliknij na uninstall w części interpreter. ściągnij pliki z folderu https://drive.google.com/open?id=1PbZoYX19oeTK8FAIqgXPvdbBhIyHi9hG . W pamięci wewnętrznej powinieneś mieć folder "com.googlecode.pythonforandroid" jeśli jest to wykasuj wszystkie pliki z niego i skopiuj te trzy ściągnięte, jeśli nie ma to utwórz folder o tej nazwie i tez skopiuj te pliki tam. Potem wejdź w aplikację "Python for Android" i kliknij na "local install" a potem "run local install" i powinno wszystko działać. Właśnie u siebie sprawdzilem bo po ponownej instalacji też pojawił się ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu1769 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Mam problem ze swoją Meganką 2 i może ktoś z Was będzie w stanie mnie poratować. O tuż od dłuższego czasu usiłuje zmienić ekwiwalent serwisów olejowych z 30 tyś na 15 (tak dla wygody), próbowałem już chińskiego DS150E na oprogramowaniu Delphiego jak i Wurtha, raz udało mi się zmienić z 30 na 50 i wrócić z powrotem w Delphim ale kompletnie nie mam pojęcia jak to zrobiłem natomiast w Wurthcie wyskakuje błąd, na Pyren-ie w oknach DDT mam niby opcje do zmiany ale po wprowadzeniu żądanych wartośći, kliknięciu potwierdzenia i resecie pozostaje to co było. W DDT4all jeszcze się nie bawiłem bo trochę mnie odstrasza pełny francuski język. Co ciekawe w każdym programie bez problemu mogłem zmieniać język komunikatów, w Delphim i Wurthcie mam do wyporu Polski ale i tak wychodzi z tego francuski, testy też w każdym programie mogę wykonywać bez przeszkód. Auto jest z bodajże Października 2005 a licznik ma wersje softu 09.05, język Polski występował chyba tylko w poliftach ale znalazłem też jakieś informacje o tym że z 2005 też casami można było go ustawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaza2 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Co ja tym mogę włączyć/ wylacYc/? Megane 2 ph2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_el Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Pytanie co chcesz zrobić, ciężko wymienić co można a co nie ;) lepiej odpowiedzieć na pytanie o konkretne funkcje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaza2 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Chce zmienić serwis. I świecenie się rezerwy paliwa. Choć nie wiem ilee tam jest ogolnie, lecz wydaje mi się ze za wcześnie się zapala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi